Wie zijn wij

Even voorstellen; Dorus Tonijs, in Eindhoven geboren en getogen en mede daardoor goed bekend in de regio en omstreken. Vanaf 1986 getrouwd met Jolien Tonijs-Verhoeven en (nog even) woonachtig in Eindhoven. We hebben een mooi gezin met twee kinderen, de partners en inmiddels 4 kleinkinderen, wat maakt dat we volop in het leven staan, en daarvan ook erg genieten. Kort gezegd; een warm nest wat mede de solide thuisbasis is voor ons kantoor.

Sinds 1982 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en inmiddels alweer bijna 22 jaren eigenaar van VFA Financieel Advies. Uiteraard ben ik in het bezit van alle vereiste vakdiploma’s en (WFT) vergunningen die de overheid van ons verlangt.

Ik houd me bezig met advisering in hypotheken, soms voorafgegaan als aankoopadviseur bij aankoop onroerend goed. Daarnaast adviseer ik omtrent alle voorkomende particuliere schadeverzekeringen en ben ik als vakspecialist graag uw aanspreekpunt voor bedrijfsmatige verzekeringen voor het midden- en kleinbedrijf. Ik verdiep me in uw bedrijf en ben van mening dat advisering meer inhoudt dan alleen het leveren van producten. Dat is ook tegelijk het onderscheidende vermogen van ons kantoor.

Als landelijk Erkend Financieel Adviseur staan wij garant voor een deskundig maar vooral onafhankelijk advies in begrijpelijke taal waar het gaat om hypotheken en aanverwante adviezen. Onze referenties maken dat wij trots zijn op wie we zijn en hoe we onze adviezen overbrengen in de praktijk (zie www.advieskeuze.nl).

Onze werkwijze

Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek maar ook telefonisch of via e-mail zijn we natuurlijk uw gesprekspartner. Vanzelfsprekend kunnen we in het digitale tijdperk niet om internet heen en bieden wij u via onze website een diversiteit aan informatie. Ook kunt u via onze website bijvoorbeeld online wijzigingen doorgeven, een offerte opvragen, een schade melden en formulieren downloaden. Maar of u uw zaken nu via onze website wilt regelen, of liever persoonlijk met ons bespreekt, wij zijn u sowieso graag van dienst!

Ook middels onze maandelijkse nieuwsbrief bieden we diverse wetenswaardigheden en informatie aan, wat op uw situatie betrekking kan hebben. Nog niet gezien? Meld u dan even aan via info@vfaadvies.nl zodat we u direct in ons bestand kunnen opnemen.

Gevolmachtigd bedrijf

Als intermediair verplichten wij ons om uw belangen onafhankelijk en objectief te behartigen, mede uit hoofde van onze zorgplicht (AFM). Om objectief te kunnen zijn en blijven, werken we daarom samen met een groot aantal verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Ook werken wij daarnaast samen met Anac BackOffice. Voor een aantal van onze verzekeraars treedt Anac BackOffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken in eigen beheer kunnen en mogen uitvoeren namens verzekeraars. Denkt u hierbij aan acceptatie, polisopmaak, schadebehandeling en incasso van de premie. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus vast en zeker te maken krijgen met mijn collega’s van Anac BackOffice.

VFA en Social media

VFA Advies is actief op Linked-in en Facebook. U kunt ons dus ook op deze wijze volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.


Even alle belangrijke zaken op een rij

Een overzicht van alle juridische en informatieve documenten

Ons kantoor of één of meerdere werknemer(s) staat/staan bij verschillende organisaties geregistreerd.

Registraties

Het dienstverleningsdocument geeft informatie over onze dienstverlening en wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. In een productwijzer staan de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Dit helpt u bij het oriënteren en om te bepalen of een verzekering zinvol voor u is.

Dienstverleningsdocumenten Productwijzers

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en cookies wanneer u onze website bezoekt. Benieuwd hoe wij dit doen?

Privacy Cookies Disclaimer

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden of kunnen er misverstanden ontstaan. Lees in onze klachtenprocedure hoe wij met uw klacht omgaan.

Klachtenprocedure