Wie zijn wij

Mijn naam is Dorus Tonijs, inmiddels ruim 30 jaren getrouwd met Jolien Tonijs-Verhoeven en woonachtig in Eindhoven Noord. Samen hebben we twee geweldige kinderen met partners en een prachtige kleindochter. Uitbreiding is op komst en we zijn super gelukkig met ons gezin wat mede de solide thuisbasis vormt voor ons kantoor.

Geboren en getogen in Tongelre in 1960 maakt mij een echte Eindhovenaar in hart en nieren, en mede daardoor goed bekend met de regio en omstreken.

Sinds 1982 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en inmiddels alweer ruim 16 jaren eigenaar van VFA Financieel Advies. Uiteraard ben ik in het bezit van alle vereiste vakdiploma’s en vergunningen die de overheid van ons verlangt.

Ik houd me bezig met advisering in hypotheken, aankoopbemiddeling onroerend goed en alle voorkomende particuliere schadeverzekeringen. Daarbij ben ik als vakspecialist graag uw aanspreekpunt voor bedrijfsmatige verzekeringen voor het midden- en kleinbedrijf en adviseer u graag als het gaat om complexe bedrijfsverzekeringen. Ik verdiep me in uw bedrijf en ben van mening dat advisering meer inhoudt dan alleen verkoop van producten. Dat is ook tegelijk het onderscheidende vermogen van VFA Financieel Advies.

Als landelijk Erkend Financieel Adviseur staan wij garant voor een deskundig maar vooral onafhankelijk advies in begrijpelijke taal.

Onze referenties maken dat wij trots zijn op wie we zijn en hoe we onze adviezen overbrengen in de praktijk (zie www.advieskeuze.nl).

 

 

Onze werkwijze

Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek maar ook telefonisch of via e-mail zijn wij u graag van dienst. Daarnaast kunnen we in het digitale tijdperk niet om internet heen en willen wij u ook via onze website informeren en bieden wij u interessante feiten en actueel nieuws. Wilt u uw zaken graag zelf, of met onze hulp, online regelen? Ook dat kan. Zo kunt u via onze website bijvoorbeeld online wijzigingen doorgeven, een offerte opvragen, een schade melden en formulieren downloaden.

Maar of u uw zaken nu via onze site wilt regelen of liever persoonlijk met ons bespreekt, wij zijn u graag van dienst!

 

Gevolmachtigd bedrijf

Als intermediair verplichten wij ons om uw belangen te behartigen. Daartoe hebben wij een samenwerking met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers.   Ook werken wij samen met Anac Backoffice. Voor een aantal van die verzekeraars treedt Anac Backoffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken zelf kunnen uitvoeren. Denkt u hierbij aan de acceptatie, de polisopmaak, de schadebehandeling en de incasso van de premie. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus te maken krijgen met Anac BackOffice.

 

 

VFA en social media

VFA Advies is actief op Twitter. U kunt ons op deze wijze volgen om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen.

 

 

 

 

 

 

 

IMG 4549

Contact opnemen

  • Telefoon: 040 - 214 00 04
  • E-mail: info@vfaadvies.nl
Ik heb heel fijn samengewerkt met de hypotheekadviseur van VFA Financieel Advies

 

Lees meer

Contact opnemen

  • Telefoon: 040 - 214 00 04
  • E-mail: info@vfaadvies.nl